İncir Ekmek Tarifi
Endülüs'te muhafaza edilen
geleneksel tarifi takiben incir ağacının yaz meyvelerinden yararlanarak
lezzetli ev Seo hizmeti incir
ekmeği yapmaktayız.
İncir ekmek tarifi
1 İncir ve lezzetli ekmekleri
hakkında bazı ilginç gerçekler
2 Geleneksel incir ekmek
tarifi
Geleneksel incir ekmek tarifi
için 3 Çeşitleri
4 İncir ağacınız veya incir
yaprağına sahip olmanız için yeterince şanslıysanız incirlerinizi nasıl
kurutursunuz
5 İncir ekmeğinin besin
değerleri
6 Her zaman akılda tutmak
için ...
İncir ve onların lezzetli
ekmek hakkında bazı ilginç gerçekler
Endülüs'ün (özellikle de
Malaga eyaleti de olsa Cádiz'de yapılmış olmasına rağmen) Orta Doğu bölgesinin
tatlı lezzetlerinden biridir. Her ne kadar incir ekmeğinin kökenine dair
belgesel bir kanıt bulunmamakla birlikte, alfajor ile benzerliği (malzeme ve
müstahzar içinde), örneğin, büyük olasılıkla, bu topraklarda yaşayan Arap
nüfusu tarafından verilen birçok tatlı tariflerden biridir. 711 ila 1492.
İncir ekmeğinin, Ağustos ayı
ortası ve eylül ayı başında ortaya çıkan bu meyvenin bol hasatından yararlanmak
için doğduğu konusunda hemfikir görünmektedir. Reçeller ve farklı reçeller
gibi, reçete incirlerin kışa kadar devam etmesini sağladı. Ayrıca hazırlanması
için, Ağustos ayında Endülüs'te hasat edilen kuru bir meyveye ihtiyaç vardır.
İncir, incir ağacının ikinci
hasadının, büyük ağacın, kuraklığa çok dayanıklı, yonca şeklinde devasa ve hoş
kokulu yaprakların sonucudur. Bazı çeşitlerden bazı örnekler baharın
başlangıcında, yaz incirinden çok daha sulu ve narin olan incir incirleri
verir.
Geleneksel incir ekmek tarifi
Bu merakları gözden
geçirerek, incir ekmeğini evde kolayca ve kolayca yapabilirsiniz. Aşağıdaki
ölçümler bir kek için hesaplanmıştır.
malzemeler
Süpermarkette satılanlardan 1
kilogram kuru incir.
200 gram çiğ badem.
Turuncu bir çizik.
Alkolün ortadan kaldırılması
için 1 su anıtı daha önce biraz su ile kaynatıldı.
Karışımı çalıştırabilmek için
suda 100 g bal girebilir.
Bir tutam matalahúva.
2 baharat karanfil.
Pastayı tepeye kadar un.
Tarçın ½ çay kaşığı
hazırlık
İncir ekmeği yapmak için,
bademleri çok iyi bir şekilde kızartmanız gerekir;
Rezerv serinlemek ve sonra
ince doğrayın.
Alkolün
likörden buharlaşmasına dikkat edin. Operasyonu aşırı özenle yapın.
Şimdi zor geliyor: Bu, hamuru
kuvvetle hareket ettirerek her şeyin homojen olmasını sağlıyor. Güçlü bir
túrmixiniz varsa, işlem daha kolay yapılır.
Birkaç santimetre
kalınlığında yuvarlak bir kek yaparak ve un ile serpin.
Soğuk algınlığı, incir ekmeği
Endülüs Noel masalarının geleneksel lezzetlerinden biridir.
Geleneksel incir ekmeği
tarifi
Yeşilliklerden gelen pek çok
hamur işi gibi, mevsimin ve toprağın bileşenleri de biraz daha elementler
ekliyor. Bu yüzden, yenilemek istediğiniz kadar çok şey isterseniz şunları
yazın:
Ayrıca incir ekmeğine başka
fındık da ekleyebilirsiniz. Soyulmuş çam fıstığı ile özellikle iyi, ama aynı
zamanda fındık veya fındık ile lezzetlidir.
Hamuru hareket
ettiremiyorsanız, sebze olabilecek sütü ekleyerek “nemlendirebilirsiniz”. Daha
fazla şeker koymaya gerek yok.
Margarin veya tereyağı
Endülüs ürünü değildir. Dünyanın bu kısmının yağları zeytinyağıdır. Bu nedenle,
daha fazla homojen hale getirmek için bir kalıbı yağlamanız gerekiyorsa, bu
sıvı altını kullanın.
Bir incir ağacı veya bir
brevera sahip olmak için yeterince şanslıysanız incirlerinizi nasıl
kurutursunuz
Lezzetli bir ton veren bir
incir ağacı, narin meyvelerini üretmek için geniş bir alana ihtiyaç duyar. Eğer
senin (ayrıca fazladan brevas verirse dursun) bu hasat verir daha çok şanslı
iseniz, size incir ekmek yapmak ya da sadece onları böyle yemeye meyve önceden
kuru olabilir. Reçelde de lezzetli Seo uzmanı
unutmayın. Cesaret ederseniz, aşağıdakileri aklınızda bulundurun:
Endülüs yazında normalde 30
derecenin üzerinde sıcak olması gerekiyor. Ve havalandırmasız bir alan (çatı
veya çatı), böceksiz (karıncaları istila etmemeye dikkat edin) ve güneşi verin.
Ütü olarak kullanmak için bir
kurutucu olarak kullanılan yerin büyüklüğünden iki engelle yapmanız önemlidir.
Ayrıca biraz mim ve sabır.
Kamış yapraklarından birini
yere koyunuz ve incirleri güneşe dikkat ederek ve suyla teması olmayan
birbirine çok yakın bir şekilde görmelerini sağlayınız.
Temizlemeniz veya toplamanız
gereken suyu gidermek için diğer engelle bastırın.
Her 2 günde bir çizin ve
kurumadan çürüyenleri atın.
Bir incir ekmeğinin temelini
besleyiciden daha fazla almak için yaklaşık 10 güne ihtiyacınız var.
İncir ekmeğinin besin
değerleri
Bu tatlı için ve bir
hazırlanan pildorazo vitaminler, mineraller ve kalori .... Size bir fikir
vermek için, 100 gram incir ekmeği aşağıdaki özelliklere sahiptir:
220 mg'dan fazla kalsiyum,
bir çocuğun günlük gereksinimlerinin% 25'i.
Yaklaşık 3.5 mg demir, küçük
ihtiyaçların% 20'si.
100 mg'dan fazla magnezyum,
çocukların ihtiyaçlarının% 80'i.
0.45 mg çinko.
Neredeyse 850 mg potasyum,
neredeyse tüm popülasyon grupları için minimum miktardır.
Ve ... 350 kaloriden fazla
100 g porsiyon. Bu yüzden biraz dikkatli ol ve bir parçadan başka bir şey
yememelisin. Incir ekmeği ile ilgili iyi olan şey, çok tatmin edeceği ve bir
tutamla keyfine varacaksınız.
Her zaman akılda tutmak için
...
Ben iyi yemek zevklerini
vazgeçmeden hattı tutmak isteyenler için (eğer aşırıya kaçmadan yemek sürece)
bir tatlı seçimdir rağmen bu öneriye olarak, diyetler için, hiçbir koşulda,
uygun olmadığını yinelemek güney İspanya'dan.
Yorumlar
Yorum Gönder