İncir Ekmek Tarifi



Endülüs'te muhafaza edilen geleneksel tarifi takiben incir ağacının yaz meyvelerinden yararlanarak lezzetli ev  Seo hizmeti incir ekmeği yapmaktayız.

İncir ekmek tarifi
1 İncir ve lezzetli ekmekleri hakkında bazı ilginç gerçekler
2 Geleneksel incir ekmek tarifi
Geleneksel incir ekmek tarifi için 3 Çeşitleri
4 İncir ağacınız veya incir yaprağına sahip olmanız için yeterince şanslıysanız incirlerinizi nasıl kurutursunuz
5 İncir ekmeğinin besin değerleri
6 Her zaman akılda tutmak için ...
İncir ve onların lezzetli ekmek hakkında bazı ilginç gerçekler
Endülüs'ün (özellikle de Malaga eyaleti de olsa Cádiz'de yapılmış olmasına rağmen) Orta Doğu bölgesinin tatlı lezzetlerinden biridir. Her ne kadar incir ekmeğinin kökenine dair belgesel bir kanıt bulunmamakla birlikte, alfajor ile benzerliği (malzeme ve müstahzar içinde), örneğin, büyük olasılıkla, bu topraklarda yaşayan Arap nüfusu tarafından verilen birçok tatlı tariflerden biridir. 711 ila 1492.

İncir ekmeğinin, Ağustos ayı ortası ve eylül ayı başında ortaya çıkan bu meyvenin bol hasatından yararlanmak için doğduğu konusunda hemfikir görünmektedir. Reçeller ve farklı reçeller gibi, reçete incirlerin kışa kadar devam etmesini sağladı. Ayrıca hazırlanması için, Ağustos ayında Endülüs'te hasat edilen kuru bir meyveye ihtiyaç vardır.

İncir, incir ağacının ikinci hasadının, büyük ağacın, kuraklığa çok dayanıklı, yonca şeklinde devasa ve hoş kokulu yaprakların sonucudur. Bazı çeşitlerden bazı örnekler baharın başlangıcında, yaz incirinden çok daha sulu ve narin olan incir incirleri verir.

Geleneksel incir ekmek tarifi
Bu merakları gözden geçirerek, incir ekmeğini evde kolayca ve kolayca yapabilirsiniz. Aşağıdaki ölçümler bir kek için hesaplanmıştır.

malzemeler

Süpermarkette satılanlardan 1 kilogram kuru incir.
200 gram çiğ badem.
Turuncu bir çizik.
Alkolün ortadan kaldırılması için 1 su anıtı daha önce biraz su ile kaynatıldı.
Karışımı çalıştırabilmek için suda 100 g bal girebilir.
Bir tutam matalahúva.
2 baharat karanfil.
Pastayı tepeye kadar un.
Tarçın ½ çay kaşığı
hazırlık

İncir ekmeği yapmak için, bademleri çok iyi bir şekilde kızartmanız gerekir;
Rezerv serinlemek ve sonra ince doğrayın.
İncirleri çok küçük parçalara ayırın ve Kurumsal Seo  kalanını ekleyin.
Alkolün likörden buharlaşmasına dikkat edin. Operasyonu aşırı özenle yapın.
Şimdi zor geliyor: Bu, hamuru kuvvetle hareket ettirerek her şeyin homojen olmasını sağlıyor. Güçlü bir túrmixiniz varsa, işlem daha kolay yapılır.
Birkaç santimetre kalınlığında yuvarlak bir kek yaparak ve un ile serpin.
Soğuk algınlığı, incir ekmeği Endülüs Noel masalarının geleneksel lezzetlerinden biridir.
Geleneksel incir ekmeği tarifi
Yeşilliklerden gelen pek çok hamur işi gibi, mevsimin ve toprağın bileşenleri de biraz daha elementler ekliyor. Bu yüzden, yenilemek istediğiniz kadar çok şey isterseniz şunları yazın:

Ayrıca incir ekmeğine başka fındık da ekleyebilirsiniz. Soyulmuş çam fıstığı ile özellikle iyi, ama aynı zamanda fındık veya fındık ile lezzetlidir.
Hamuru hareket ettiremiyorsanız, sebze olabilecek sütü ekleyerek “nemlendirebilirsiniz”. Daha fazla şeker koymaya gerek yok.
Margarin veya tereyağı Endülüs ürünü değildir. Dünyanın bu kısmının yağları zeytinyağıdır. Bu nedenle, daha fazla homojen hale getirmek için bir kalıbı yağlamanız gerekiyorsa, bu sıvı altını kullanın.
Bir incir ağacı veya bir brevera sahip olmak için yeterince şanslıysanız incirlerinizi nasıl kurutursunuz
Lezzetli bir ton veren bir incir ağacı, narin meyvelerini üretmek için geniş bir alana ihtiyaç duyar. Eğer senin (ayrıca fazladan brevas verirse dursun) bu hasat verir daha çok şanslı iseniz, size incir ekmek yapmak ya da sadece onları böyle yemeye meyve önceden kuru olabilir. Reçelde de lezzetli Seo uzmanı unutmayın. Cesaret ederseniz, aşağıdakileri aklınızda bulundurun:

Endülüs yazında normalde 30 derecenin üzerinde sıcak olması gerekiyor. Ve havalandırmasız bir alan (çatı veya çatı), böceksiz (karıncaları istila etmemeye dikkat edin) ve güneşi verin.
Ütü olarak kullanmak için bir kurutucu olarak kullanılan yerin büyüklüğünden iki engelle yapmanız önemlidir. Ayrıca biraz mim ve sabır.
Kamış yapraklarından birini yere koyunuz ve incirleri güneşe dikkat ederek ve suyla teması olmayan birbirine çok yakın bir şekilde görmelerini sağlayınız.
Temizlemeniz veya toplamanız gereken suyu gidermek için diğer engelle bastırın.
Her 2 günde bir çizin ve kurumadan çürüyenleri atın.
Bir incir ekmeğinin temelini besleyiciden daha fazla almak için yaklaşık 10 güne ihtiyacınız var.
İncir ekmeğinin besin değerleri
Bu tatlı için ve bir hazırlanan pildorazo vitaminler, mineraller ve kalori .... Size bir fikir vermek için, 100 gram incir ekmeği aşağıdaki özelliklere sahiptir:

220 mg'dan fazla kalsiyum, bir çocuğun günlük gereksinimlerinin% 25'i.
Yaklaşık 3.5 mg demir, küçük ihtiyaçların% 20'si.
100 mg'dan fazla magnezyum, çocukların ihtiyaçlarının% 80'i.
0.45 mg çinko.
Neredeyse 850 mg potasyum, neredeyse tüm popülasyon grupları için minimum miktardır.
Ve ... 350 kaloriden fazla 100 g porsiyon. Bu yüzden biraz dikkatli ol ve bir parçadan başka bir şey yememelisin. Incir ekmeği ile ilgili iyi olan şey, çok tatmin edeceği ve bir tutamla keyfine varacaksınız.
Her zaman akılda tutmak için ...
Ben iyi yemek zevklerini vazgeçmeden hattı tutmak isteyenler için (eğer aşırıya kaçmadan yemek sürece) bir tatlı seçimdir rağmen bu öneriye olarak, diyetler için, hiçbir koşulda, uygun olmadığını yinelemek güney İspanya'dan.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gingival Sulkus Nedir?

Tecumseh kimdir?

Antik Parfüm Şişeleri nelerdir?